Voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers heeft Atalmedial een online afsprakensysteem in gebruik genomen. U kunt een afspraak maken op één van onze locaties voor bloedafname, het inleveren van materialen of voor functieonderzoeken. Door patiënten op afspraak langs te laten komen houden we het aantal mensen in de wachtruimtes beperkt om de vereiste 1,5 meter afstand te kunnen borgen.

Vanaf 1 september kunt u alleen nog op afspraak bij ons terecht.

Tot 1 september wordt u geholpen op al onze locaties, ook als u geen afspraak heeft. Wij verzoeken u echter toch ook nu al om voor uw bezoek vóór 1 september een afspraak te maken. Klik hier om naar het online afsprakensysteem te gaan. 

Let op: indien u naar één van de ziekenhuislocaties van het Spaarne Gasthuis, Alrijne Zorggroep en Ziekenhuis Amstelland komt, dient u ook voor 1 september een afspraak te maken.

Vanaf 1 september kunt u op een beperkt aantal locaties tijdens inloopspreekuren zonder afspraak terecht. T.z.t. vindt u hiervoor een link naar de locatielijst op deze pagina. 

Bent u een patiënt van Atalmedial Trombosezorg, dan kunt u hier de informatie vinden over het maken van een afspraak.

Maak hier uw afspraak

Ga naar het online afsprakensysteem om uw afspraak te maken. Nadat u uw afspraak heeft gemaakt, ontvangt u een bevestigingsmail.

Voor uw veiligheid en die van anderen, kunt u NIET bij ons op afspraak komen indien u:

 • corona-gerelateerde klachten heeft, of
 • een gezinslid of huisgenoot heeft die in de afgelopen 14 dagen is getest op corona met een positief testresultaat en er nog geen 14 dagen zijn verstreken sinds uw gezinslid of huisgenoot weer uit isolatie mocht.

U heeft corona-gerelateerde klachten wanneer u op één van deze drie vragen JA antwoordt:

  1. Heeft u koorts? of
  2. Heeft u luchtwegklachten (hoesten en/of kortademigheid) of
  3. Heeft u recent ontstane buikklachten zoals misselijkheid, braken en/of diarree

Let op: In deze gevallen, kunt u zonder afspraak terecht op een van onze Verhoogd Risico Locaties
(zie
 Locaties en openingstijden) waar wordt gewerkt met speciale beschermingsmiddelen.

Waar kan ik op afspraak terecht?

Alle geopende locaties zijn inmiddels opgenomen in ons online afsprakensysteem. Om een overzicht te zien van de locaties waar u terecht kan, kunt u de locatielijst raadplegen.

Kan ik voor alle onderzoeken overal terecht?

Nee, dit hangt van het soort onderzoek af. Uw arts heeft u een aanvraagformulier meegegeven. Op sommige formulieren staat extra informatie over de locatie waar u terechtkunt en de voorbereiding, lees uw formulier daarom zorgvuldig om te weten of u een afspraak kunt maken.

Let op: voor de volgende onderzoeken kunt u geen afspraak online maken:

 • spermaonderzoek
 • synacthen
 • dysmorfe erytrocyten
 • lactose tolerantie test
 • H2-ademtesten

Meer informatie krijgt u van uw (huis)arts en/of kunt u lezen in de informatiefolders van de betreffende onderzoeken.

Hoe laat verwachten wij u?

 • Wij verwachten u op het tijdstip van de afspraak. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om op tijd te verschijnen, kom niet te laat maar ook niet te vroeg.
 • Als u te vroeg bent, blijft u dan nog even in de auto of indien mogelijk buiten wachten. Wanneer u 5 minuten voor tijd naar binnen gaat is dat ruim voldoende.
 • Heeft u een afspraak en krijgt u onverhoopt corona-gerelateerde klachten (koorts en/of luchtwegklachten en/of recent ontstane buikklachten zoals misselijkheid, braken en/of diarree) dan moet u ons bellen om de afspraak te verplaatsen naar één van onze speciale afnamelocaties. Neem dan contact op met ons klantcontactcentrum op T 088 0037 735.

Denkt u aan onze huisregels?

Voor uw veiligheid en die van anderen, vragen wij u de volgende huisregels in acht te nemen:

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Ga alleen de wachtkamer in, tenzij het noodzakelijk is dat er iemand bij u is.
 • Er mag maximaal één patiënt per prikkamer naar binnen.
 • Wij schudden geen handen.
 • Kijk tijdens de bloedafname de andere kant op.