Uw doseerkalender online

Voor patiënten van de trombosezorg is het mogelijk om de doseerkalender online te bekijken via Webportaal Tropaz 3.0. Op de dag van controle is uw nieuwe dosering 's avonds na 19.30 uur in te zien.

Klik hier voor het online raadplegen van uw doseerkalender >>

Om in te kunnen loggen maakt u gebruik van uw e-mailadres en een wachtwoord. Dit wachtwoord kunt u opvragen via tropazvragen@atalmedial.nl. 

Voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen met betrekking tot Tropaz 3.0 kunt u terecht op de informatiewebsite www.tropazvragen.nl. 

Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij? Stuur dan een e-mail naar: tropazvragen@atalmedial.nl, of bel met Atalmedial Tombosezorg/Zelfmeetcentrum op telefoonnummer 088 0037 750 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur).


Nieuwe Tropaz app voor trombosezorgpatiënten

Vanaf 3 december 2018, is er een nieuwe versie van de Tropaz app beschikbaar. De nieuwe Tropaz app bevat alle functionaliteiten van de huidige app inclusief de volgende extra's:

  • eenvoudiger inloggen
  • u kunt ons via de app berichten versturen
  • bijzonderheden/ingrepen kunt u direct doorgeven
  • u kunt afvinken wanneer u uw medicijnen heeft ingenomen
  • de weergave van de app is verbeterd
  • de app voldoet aan de nieuwste privacy en beveiligingsrichtlijnen

De app wordt aangeboden door Atalmedial en is een productie van ASolutions. Voor technische vragen over de app kunnen we patiënten doorverwijzen naar:

ASolutions Helpdesk
Op werkdagen bereikbaar van 13.00 - 16.00 uur. 
I.v.m de lancering van de nieuwe app is de helpdesk deze week extra lang bereikbaar; 3 t/m 7 december van 10.00 - 16.00 uur.

Handleiding
De handleiding van de Tropaz app kunt u hier downloaden.