Werken bij

Atalmedial is één van de grootste medisch diagnostisch centra van Nederland. Wij hebben kwaliteitsverbetering, kostenbeheersing, innovatie, opleiding en onderzoek hoog in het vaandel. Met onze 800 medewerkers zetten we koers naar een krachtige organisatie die slagvaardig en met vertrouwen de ontwikkelingen in de markt voor medische diagnostiek tegemoet treedt.

Atalmedial heeft dagelijks 5.500 patiëntcontacten voor diagnostisch onderzoek van lichaamsvloeistoffen of -functies. Daarnaast exploiteren we een Trombosedienst. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk huisartsen en ziekenhuizen maar ook verloskundigen, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. 

Bij Atalmedial gaan we zorgvuldig om met de patiënt en de patiëntgegevens; betrouwbaarheid en integriteit spelen een belangrijke rol bij de dagelijkse werkzaamheden. Collega's weten op een prettige manier met de patiënten en met elkaar om te gaan. Er heerst een informele werksfeer waarin u zich als medewerker snel thuis voelt.