Atalmedial neemt laboratoriumdiagnostiek en trombosezorg MC Groep en MC Slotervaart over

Per 1 maart j.l. heeft Atalmedial de laboratoriumdiagnostiek en trombosezorg van MC Groep in Flevoland, MC Slotervaart, Amsterdam West, ziekenhuis Amstelland en regio Amstelveen overgenomen. Hiermee is Atalmedial B.V. één van de grootste laboratoria en trombosediensten van Nederland geworden. 
Nieuw innovatief centraal laboratorium

Om de aanvragen vanuit het uitgebreide werkgebied efficiënt te kunnen verwerken, bouwt Atalmedial een nieuw, innovatief, gerobotiseerd centraal laboratorium in het MC Slotervaart in Amsterdam, waar het grootste deel van de analyses zullen plaatsvinden. In de ziekenhuizen van de samenwerkingspartners - Alrijne Ziekenhuis, Spaarne Gasthuis, Ziekenhuis Amstelland en MC Groep - blijft een decentraal laboratorium voorhanden voor de 24-uurs diagnostiek en zorg. 

Het nieuwe laboratorium in het MC Slotervaart wordt dit jaar nog in gebruik genomen. Bent u ook benieuwd hoe zo'n gloednieuw laboratorium, voorzien van de allernieuwste technologieën, er van binnen uitziet? In het laatste kwartaal van dit jaar willen wij u in de gelegenheid stellen om een kijkje te komen nemen in dit laboratorium. Meer informatie hierover vindt u in de volgende nieuwsbrief.