Even voorstellen

José Kortekaas, accountmanager regio Kennemerland
Mijn naam is José Kortekaas en ik ben uw nieuwe accountmanager voor de eerste lijn in de regio Kennemerland. Ik ben woonachtig in Den Haag en heb meerdere jaren ervaring binnen de zorgsector. De eerste lijn is dan ook bekend. Zo ben ik meerdere jaren werkzaam geweest in de farmaceutische industrie en de bedrijfsgezondheidszorg. Het laboratoriumwezen is echter nieuw voor mij, uitdaging genoeg om dit eigen te maken. 

De komende periode wil ik gebruiken om zoveel mogelijk kennis met u te maken, lopende zaken en wensen te bespreken en ik kijk er naar uit om samen met u aan de slag te gaan. Ik zal hierbij de werkzaamheden overnemen van mijn voorgangers; Shaila Kasiemkhan en Wilbert Koops. 

Mochten er voor u dringende zaken zijn die u direct wilt bespr
eken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag, telefonisch kunt u mij bereiken op: 06-41341138, per e-mail: jkortekaas@atalmedial.nl.


Ronald Petersen, accountmanager regio Amsterdam
Mijn naam is Ronald Petersen en sinds 19 juni ben ik bij Atalmedial in dienst als accountmanager eerste lijn, regio Amsterdam. Ik volg hiermee Margreet Visser op.

Al op jonge leeftijd (17jr.) was ik als leerling werkzaam in het verpleeghuis en heb op revalidatie, somatische en psychogeriatrische afdelingen aan het bed gestaan. Daarna heb ik nog gewerkt in het Rode kruis ziekenhuis te Beverwijk en een GGZ-instelling in Heiloo.

De afgelopen 10 jaar heb ik als accountmanager voor twee verschillende medische groothandels gewerkt. Ik wa
s verantwoordelijk voor de verkoop van diverse medische diagnostische systemen (o.a. biometrie WelchAllyn en CareFusion), maar ook een groot pakket van diverse disposables.

De komende periode wil ik gebruiken om zoveel mogelijk kennis met u te maken en lopende zaken en wensen te bespreken.  

Heeft u nog vragen, laat het dan weten. Ik werk fulltime en ben van maandag t/m vrijdag op het volgende nummer en e-maildres te bereiken: 06-52352109 | rpetersen@atalmedial.nl

Ik zie uit naar een prettige samenwerking!