Fundusdiagnostiek
De zorgverzekeraars hebben besloten de functiediagnostiek niet langer bij Atalmedial in te kopen. Ons aanbod van functiediagnostiek in de regio Amsterdam hebben wij medio 2014 beëindigd.

Fundusscreening
Wij hebben de fundusscreening voor de huisartsenpraktijken uit de regio Amsterdam overgedragen aan KSYOS TeleMedisch Centrum, een zorginstelling met een uitgebreid netwerk van screeningslocaties in de regio waar diabetespatiënten terecht kunnen voor fundusonderzoek. 

De fundusscreening wordt uitgevoerd op de volgende locaties:

Pearle Opticiens Amsterdam
Kinkerstraat 211
1053 DS Amsterdam
Tel: 020-6162360 

Spannet & Co
Jan Evertsenstraat 51
1057 BN Amsterdam
Tel: 020-6180187 

Voor het maken van een afspraak neemt u/uw patiënt contact op met KSYOS TeleMedisch Centrum.

Cardiologische onderzoeken
De cardiologische onderzoeken worden uitgevoerd door Cardiologie Centra Nederland (CCN) op een aantal locaties van Atalmedial in Amsterdam. CCN is de grootste aanbieder van poliklinische cardiologische zorg in Nederland en heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt om deze diagnostiek binnen de eerste lijn te behouden. Tegen eerstelijns tarieven op basis van de ‘Prestatielijst Eerstelijns Diagnostiek’. Hierdoor wordt verschuiving van deze onderzoeken en mogelijke instroom in de tweede lijn voorkomen. Zij bieden Rust-ECG, Holter-ECG (24 uurs en event-ECG) en 24 uurs bloeddrukmeting aan. Wij verwijzen u voor een overzicht van locaties en openingstijden graag door naar de website van CCN.   

Voor het maken van een afspraak voor een ECG neemt u contact op met het afsprakenbureau van CCN

Bent u zorggroep lid,  informeer dan bij uw eigen Zorggroep welke afspraken gemaakt zijn.